Izvor: Tanjug
25.12.2020 u 09:20
0

Stefanović čestitao katolički Božić Hočevaru i građanima

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je povodom Božića čestitku beogradskom nadbiskupu monsinjoru Stanislavu Hočevaru i građanima koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

„U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i u svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim vernicima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru upućujem najsrdačnije čestitke“, naveo je Stefanović u čestitki.

Dodao je da u ovim vremenima velikog iskušenja, vrednost zajedništva i međusobnog razumevanja ima posebno značenje.

„U želji da složni prebrodimo sve nedaće koje nam je donela ova godina, izražavam nadu da ćemo povodom rođenja Gospodinovog zajedno osnažiti veru i odlučnost da se izborimo da u našoj Srbiji pobedi život. Želim vam od srca da ovaj praznik donese obilje radosti i svako dobro“, naveo je Stefanović.

SVE O SPORTU

NAJPOZNATIJI ĐAVO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sanjam titulu sa Junajtedom

IBRA O PAKLU KOJI JE PROŠAO ZBOG KORONE: DAVAO SAM ZIDOVIMA IMENA

SAD JE I ZVANIČNO: Marakanu napušta jedan od najboljih fudbalera!

OBRADOVIĆEVA PORUKA NA TVITERU PODIGLA NEVEROVATNU PRAŠINU: Želeo sam samo još jedan sekund… (FOTO)

Ministar je uputo i čestitku pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

U čestitki se kaže:

„Želim vam da predstojeće praznične dane provedete u toplini svojih domova sa najbližima, uz obilje zdravlja i sreće. Da vas praznik ispuni optimizmom i istrajnošću kako bi nastavili zajedno, uz uzajamno uvažavanje i solidarnost, da gradimo bolju Srbiju“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter