Izvor: Alo.rs
17.06.2020 u 14:10
0

SUD U HAGU NE DOZVOLJAVA DA SE SRPSKI GENERAL LEČI: Ubiće Mladić

Sud u Hagu ne dozvoljava da se teško bolesni srpski general Ratko Mladić prebaci na lečenje u bolnicu.

Predsednik Mehaniznma u Hagu Karmel Ađijus prihvatio je mišljenje sekretara suda Olufemi Elijasa da pritvorski lekari Mladiću pružaju adekvatno lečenje i potrebnu negu. Elijas je naveo da se oni konsultuju sa stručnjacima i da mu daju odgovarajuće lekove.

OVO MORATE PROČITATI

HOROR U NEMAČKOJ! Srpkinja sedam dana ležala mrtva u stanu!

DAČIĆ O PREGOVORIMA SA PRIŠTINOM: Plima inicijativa, oseka predloga

OBRAČUN MIGRANATA U CENTRU BEOGRADA: Radili noževi, dvoje povređeno

UŽIVO! TEROR U BUDVI! Nova hapšenja, predsednik opštine u pritvoru, SAJ nastavlja akciju (FOTO, VIDEO)

Ađijus je kazao i da odbrana po proceduri ima pravo da ulaže prigovore.

Međutim, očigledno je da terapija koju Mladić prima ne deluje, jer generalu od operacije konstantno opada hemoglobin, a porema poslednjem izveštaju dostavljenom braniocima pre dve nedelje on je bio na 4, 4, a normalan je iznmeđu 8 i 11. Takođe general potpuno malaksao, teško se kreće i teško ustaje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter