Izvor: Novosti
28.07.2021 u 10:47
0

SUTRA NOVI SASTANAK STANARA U SKUPŠTINI: Mašine se „povlače“ iz bloka 37

Investitori poslovnog objekta u bloku 37 na Novom Beogradu počeli su jutros oko pola šest da odvoze građevinske mašine, potvrdili su stanari ovog dela grada.

Sa gradilišta gde mesec dana traju protesti zbog izgradnje poslovne zgrade odvezene su dve mašine, ali su stanari i dalje na oprezu.

VAŽNO:

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU: Veoma toplo – OPREZ!

– Sklonili su guseničnu dizalicu i jedan bager – ističe stanarka Slađana Radak.

– Za ostatak mašina juče su predati zahtevi, a treba tri dana da se dobije dozvola. Pošto ide vikend, očekuje se da početkom sledeće nedelje sve mašine napuste gradilište. Ukoliko se to desi, a verujemo da hoće, to će biti jedino ispravno rešenje.

Stanari bloka 37 svakodnevno su u smenama dežurali 24 sata ispred gradilišta, a investitor nije započinjao bilo kakve radove.

Sutra u 10 sati stanari će otići u Skupštinu grada, gde je zakazan novi sastanak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter