Izvor: Objektiv
28.12.2020 u 18:36
0

SUTRA SLEDI VELIKI PREOKRET: Pogledajte kakvo vreme RHMZ prognozira, ovo niko nije očekivao

Sutra nas u Srbji očekuju gotovo prolećne temperature

Na planinama u Srbiji je u prethodna dva dana palo i do dvadeset centrimetara snega, a zabeleli su se i niži predeli zemlje.

Prognoza sa sutra ipak predviđa sasvim drugačije vreme nego koje očekujemo u ovo godišnje doba.

O OVOME SE PRIČA:

LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Jezive scene kod skretanja za Rušanj

HEROJI TIRŠOVE: Doktori novom metodom otklonili tumor na jetri petomesečne bebe!

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Još 2.693 obolelih, 47 ljudi preminulo

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sutra nas u Srbji očekuju gotovo prolećne temperature. Jutarnja će biti oko osam stepeni, a najviša dnevna čak 15.

Takođe, smenjivaće se sunce i oblaci, pa je vrlo verovatno da će padati i kiša. Slično vreme očekuje nas i prekosutra u sredu 30. decembra, tako da pravu zimu, sem na planinama, do kraja ove godine teško da ćemo videti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter