Izvor: Tanjug
10.07.2021 u 11:05
0

SUTRA SPARNO! Pljuskovi i grmljavina – ali nesnosne temperature!

U Srbiji će sutra u većem delu biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Na istoku će biti pretežno sunčano.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU: Stiže očekivano osveženje

ZA DECU JE NAJBOLJA OVA VAKCINA: Srpski pedijatri doneli preporuku povodom novih sojeva korone

Duvaće slab, istočni i severoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 22, najvisa od 30 do 34 stepena, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će sutra pre podne biti pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblacno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom.

Najniža temperatura biće 22, najvisa 33 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 18. jula, u ponedeljak pretezno suncano, posle podne u planinskim predelima retka pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

U utorak i sredu sunčano i veoma toplo sa najvisom temperaturom od 34 do 38 stepeni. U sredu uvece na zapadu i severozapadu pljuskovi i grmljavina. Od cetvrtka promenljivo i svezije sa cescom pojavom pljuskova i grmljavine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter