Izvor: bcs happy
12.06.2024 u 20:48
0

SVAKA SITUACIJA JE STRELJAČKI VOD ZA NAS: Poslednja želja da sam komanduje streljačkim vodom koji će ga ubiti

Legende Srpske vojske.

Ivan Fregl i Aleksandar Mišić su bili oficiri Kraljevske vojske u Drugom Svetskom ratu. Njih su uhvatili Nemci , aleksandar je trašio da odveže pertle kao poslednju želju a Ivan da sam komanduje streljačkim vodom koji će ih ubiti. Fregl je poslao pismo svojoj ženi Milici da mu je samo nje i sina žao što ostaju, njegovo svečano odelo je u Mionici i da mu je krivo što nije u boju poginuo. Aleksandar je izuo cipelu i gađao vojnike pred streljanje.

SRPSKI PRESEDAN ZA UZOR: U ratu učinili neverovatno

Umiru za čast otadžbine i naroda. Poslednji čin je gest ne pristajanja. Pitanje je kojui je naš stav , da trašimo kompromise. To nije život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter