Izvor: tanjug
06.02.2021 u 11:23
0

SVI GLAVNI PUTNI PRAVCI PROHODNI: Bez snega

– Svi prioritetni putni pravci u Srbiji danas su prohodni i na njima nema snega, a prilazi zimskih turističkim centrima su prohodni, saopšteno je iz Javnog preduzeća Putevi Srbije.

Na državnim putevima B kategorije kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega u raskvašenom stanju do pet centimetara ima na teritoriji Kruševca i Novog Pazara, pa se vozačima preporučuje oprezna vožnja.

Na ostalim putnim pravcima kolovozi su vlažni u nižim predelima.

PROČITAJTE JOŠ:

538.373 VAKCINISANO U SRBIJI: Lider u Evropi!

POLICIJA RASTURILA KORONA ŽURKU: Više od 100 ljudi prekršilo mere!

OFANZIVNI VEZISTA IGRAĆE LIGU ŠAMPIONA: Zvezda REŠILA problem

NEVEROVATNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Uspeli da ukrote misteriozni radioaktivni element koji NE POSTOJI U PRIRODI!!

Manjih odrona ima duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima i najviše ih je na Ðerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije.

Mogućnost pojave poledice postoji na putevima i deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Vozačima se savetuje oprez za volanom i obavezna zimska oprema, uključujući lance, kao i da prilagode brzinu kretanja vozila uslovima puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter