Izvor: Kurir.rs
22.06.2020 u 13:17
0

TAČI: Više Albanaca u Skupštini Srbije

Dan nakon izbora u Srbiji, predsednik lažne države Hašim Tači izjavio je da je ujedinjenje Albanaca u Preševskoj dolini dalo rezultat.

Tači je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da će u Skupštini Srbije biti više poslanika koji će glasati za prava Albanaca.

– Ujedinjenje Albanaca u Preševskoj dolini se isplatilo. Oni će imati više poslanika koji će glasati za prava Albanaca – ocenio je Tači.

– Koordinacija političkih akcija uvek daje rezultate i Albanska demokratska alternativa je dobar primer koji treba da slede naši sunarodnici gde god da žive – poručio je Tači.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter