Izvor: informer
29.08.2021 u 13:51
0

TIODOROVIĆ O POŠTOVANJU MERA: Epidemiolog otkrio za koje restrikcije se zalaže!

Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba, ocenio je da ne moramo još da uvodimo mere u smislu zatvaranja određenih objekata i skraćivanja radnog vremena

VAŽNO: 

IVICA DAČIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Opasna je namera stvaranje vojvođanske nacije,to je uvod u separatizam!

GORAN VESIĆ: Sada je već poznato kada će biti gotov Linijski park i šta će nam sve ponuditi!

KAD NAS OČEKUJE RAZVEDRAVANJE?

JEDNOMESEČNA BEBA IZ TUTINA OD KORONE DOBILA OBOSTRANU UPALU PLUĆA: Upućena je u KBC „Dragiša Mišović“!

On je istakao da se zalaže za selektivan pristup kad je u pitanju rad objekata, kao i da je kod škola taj selektivan pristup u radu postignut, i da se primenjuju tri modela koja zavise od epidemiloške situacije. Zauzeo se i da to isto bude za rad u ugostiteljstvu, turizmu, invent industriji i ostalim oblastima.

– Lokalne samouprave treba da kontrolišu mere, putem komunalne inspekcije, komunalne milicije, uveliko treba kod stanovništva da sprovode nadzor i edukaciju – za korišćenje mera, da pokušaju da vrate u kontrolisano stanje – rekao je Tiodorović.

On je rekao da se za festivale, skupove, pozorišta ili muzičke svečanosti postoji odborenje Kriznog štaba za borbu protiv korone, uz poštovanje protivepidemijskih mera i da se to „sprovodi uglavom dobro“.

– Ali zato, niko od organizatora koncerata estradnih umetnica i umetnika, niko nije tražio niti saglasnost niti poštuje mere. To se organizuje sa neograničenim brojem gostiju i nikakve mere se ne koriste – upozorio je Tiodorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter