Izvor: tanjug
06.08.2021 u 19:03
0

TIODOROVIĆ O VAKCINACIJI DECE: To će ostati PREPORUČENA mera

Epidemilog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je danas da smatra da se neće uvoditi obavezna vakcinacija dece, već da će to ostati kao preporučena mera.

-Mislim da je vrlo važno da kod prosvetnih radnika i ljudi koji rade sa decom bilo kog nivoa – postići što veći procenat vakcinisanih. S druge strane, ipak, lokalno sagledavamo. Znam da ima protivljenja lokalnom sagledavanju-rekao je Tiodorović za medije. 

VAŽNO:

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Apel NEVINOG ČOVEKA osuđenog na 20 godina robije:“Sve mi je smestila zbog ljubomore!“

ISPRAĆAJ LAZANSKOG NA VEČNI POČINAK: Sahranjen veliki čovek i novinar – prisustvovao veliki broj ljudi, među njima i Milomir Marić i predsednik Vučić (FOTO)

VUČIĆ: Napadi na srpske svetinje na KiM apsolutno su nedopustivi!

STRAVIČNI DETALJI KRIVIČNIH DELA BELIVUKOVOG KLANA: Šejić štapom za bilijar SILOVAO NAVIJAČA?!

On je objasnio da nije isto kad je deo populacije veoma dobro zaštićen u nekim gradovima, gde je prešao 50 odsto, pa i 70 odsto punoletne populacije, a ima i mesta gde je vakcinisano 12 do 15 odsto građana.

Što se tiče dece do četvrtog razreda, Tiodorović kaže da će, kao i prošle školske godine, moći da idu u školu.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDALOZNI POTEZ PRIŠTINE: Skupština odbacila Rezoluciju o sprovođenju Vašingtonskog sporazuma!

POČELA BESPLATNA PODELA KUĆA: Dodeljeno prvih 14 novih domova!

VREME JE ZA NOVE MERE? Dr Kon: Za očekivati je da imamo uskoro 1000 ZARAŽENIH!

DANAS DRUGI KRUG ISPLATA POMOĆI: Evo koliko novca ko dobija!

Prema njegovim rečima, regularna nastava je potreba i u srednjoj školi i na fakultetima, a gde se pojavi veći broj pozitivnih moraće da se primenjuju pravila iz ranijeg perioda – odeljenja će biti smanjena, a onlajn nastava će se uvoditi gde je neophodno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter