Izvor:
04.06.2017 u 01:11
0

TRAČ ILI ISTINA: Zbog ovog čoveka se Trampovi razvode! (FOTO)

Danas je udarna vest šuškanje medija da se Donald i Melanija Tramp razvode.

I dok su svi ubeđeni da je razlog tome prosto nedostatak ljubavi i Melanijin prezir koji očigledno gaji prema mužu, sada je isplivao i tvit spisateljice i dramaturga Monike Birn, koja kaže da zna za jedan sočan trač koji objašnjava sve.

– Mislim da je sad trenutak da podelim sočan trač za koji već dugo znam. Ne mogu da imenujem izvor, ali savetujem novinarima da to dobro istraže. Melanija godinama ima aferu sa glavnim čovekom obezbeđenja radnje "Tifani" koja je smeštena u Trampovoj kuli. Donald za to zna. Imaju dogovor (mislim da je čak i napismeno), da će se razvesti ako Donald izgubi izbore. Međutim, on je pobedio, pa su morali da ponovo definišu ugovor. Ona je sad zarobljena u tom braku sve dok je on predsednik – piše ona na Tviteru.

To, doduše, ostavlja misteriju – ako moraju da budu u braku sve dok je on predsednik, otkud onda razvod? S druge strane, ni govorkanja o razvodu nisu zvanično potvrđena, tako da je sve u igri.

informer.rs
Foto: Twitter/Me Mreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter