Izvor: Blic.rs
22.06.2020 u 06:55
0

TUGA! DA DUŠA ZABOLI: Bobana je imala VELIKE PLANOVE I SNOVE a evo šta je bila POSLEDNJA ŽELJA o kojoj je pričala

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković preminula je u 31. godini, a za njenu smrt pojedini mediji kažu da je posledica komplikacija na porođaju.

Bobana nikada nije krila koliko je volela streljaštvo, a na brojna odricanja se nije osvrtala i nikada se nije žalila.

– Sve je manje dece u raznim sportovima. Ipak, bolje je da su deca u sportu nego na ulici. Odricanje je tu, ali tu je i ta satisfakcija, donošenje medalja svom gradu, svojoj državi, da budeš uspešan u onome čime se baviš. Streljaštvo mi je donelo toliko toga da se retko sretim tih odricanja koja sam morala da imam, koja imam i dan danas – ispričala je ona za medije.

IZBORNA NOĆ

PRVO OBRAĆANJE ALEKSANDRA VUČIĆA! Pobedili smo svugde, moramo da budemo ozbiljniji! (VIDEO, FOTO)

DAČIĆ ZADOVOLJAN: Spremni smo za nastavak saradnje sa SNS

ŠAPIĆ ZADOVOLJAN Razgovaraću i sa SNS, ali od naše politike ne odustajemo

NAJNOVIJI REZULTATI IZ IPSOSA SNS osvojio 189 mandata, POKS ne ulazi u parlament

PRVA PORUKA IZBORA 2020 Džaba urbana fensi politika, bojkot…

Imala je velike planove, koji nažalost, nikada neće biti ostvareni. Radovala se bebi i svojoj velikoj ulozi majke, ali i narednim takmičenjima.

– Trebalo bi da se porodim u junu, a sada već pravim planove da sredinom oktobra izađem na prvo takmičenje, i to u Srbiji. To je sam početak sezone, tako da ću imati dovoljno vremena da se spremim za najveće izazove – navela je tada medijima Bobana Momčilović Veličković.

View this post on Instagram

#cuba#havana#love

A post shared by misamisa3101 (@mm31011980) on



Podsećamo,Bobana se porodila pre dvadesetak dana, a u međuvremenu je došlo do komplikacija zbog kojih joj se stanje pogoršalo. Lekari nisu uspeli da joj spasu život, dvadeset dana je trajala njena borba, poslednjih sedam – bez svesti, ali… na kraju je bitku izgubila. Sa druge strane, u ovoj tragediji beba nije bila ugrožena, oseća se dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter