Izvor: Tanjug
14.10.2021 u 11:32
0

U Ankari izložba turističkih lepota Srbije i Beograda

U Ambasadi Srbije u Ankari danas će biti otvorena izložba slika turističkih lepota Beograda i Srbije i promocija naše zemlje za turiste iz centralne Turske i njenog glavnog grada, na kojoj će biti najavljeno uspostavljanje direktnog leta između Beograda i Ankare, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda (TOB).

-Na inicijativu naše ambasade u Ankari u toku su dogovori za uspostavljanje direktnog leta na relaciji Beograd Ankara. Njegovo uvođenje je već izvesno, a ono će uticati na još bolju posetu turskih turista Beogradu -rekao je direktor TOB Miodrag Popović.

PROČITAJTE JOŠ: Stefanović čestitao Dan i krsnu slavu 63. padobranskoj brigadi

Prema njegovim rečima, turski turisti su godinama na vrhu najbrojnijih turista u Beogradu a pružanje mogućnosti za putovanje stanovnicima centralne regije Turske, za nas znači otvaranje jednog novog turističkog tržišta i brojne pozitivne efekte.

PROČITAJTE JOŠ: SREDNJOŠKOLCI DA SE PAZE: Mladi u Srbiji, POGOTOVO DEVOJKE na udaru TRGOVACA BELIM ROBLJEM

Iz Turističke organizacija Beograda podsećaju da je TOB organizovao prvu prezentaciju Beograda u Ankari 2019. godine kada je pokazano veliko interesovanje za našu turističku ponudu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter