Izvor: tanjug
09.09.2021 u 14:18
0

U Beogradu treću dozu vakcine primilo više od 80.000 građana!

Treću, tzv. „buster“ dozu vakcine do sada je u Beogradu primilo više od 80.000 građana, što je odličan odziv, izjavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Ona je navela i da je u Beogradu vakcinisano više od 56 odsto punoletnih građana, odnosno oko 780.000 njih, dok je u populaciji mladih, između 18 i 30 godina, vakcinisano skoro 28 odsto.

Stanisavljević, koja je danas obišla danas punkt za vakcinaciju na platou ispred Tržnog centra „Ušće“, istakla da je i dalje najslabiji odziv mladih za vakcinaciju, ali da su oni ti koji najčešće primaju vakcinu u tržnim centrima, jer ih posećuju u najvećem broju.

PROČITAJTE JOŠGLEDAJTE U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Da li srpski seljak može da plasira svoje proizvode na tržište? Kako doći do proizvoda direktno od seljaka? (15.00 sati) Happy TV

– Iz tog razloga želeli smo da im omogućimo vakcinaciju upravo ovde- rekla je Stanisavljević, a saopštila Gradska uprava.

U autobusu adaptiranom za vakcinaciju građani mogu da prime „Fajzer“ i „Sinofarm“, prvu, drugu ili treću „buster“ dozu.

PROČITAJTE JOŠADVOKAT MARKO SLIJEPČEVIĆ U EMISIJI „SAVETNIK“: U svakom postupku morate da postupate sa nalogom nadležnog državnog organa!

-Imali smo dosta komentara da neki ljudi možda i izbegavaju da idu do domova zdravlja i da bi želeli da prime vakcinu u drugačijem ambijentu, te smo iz tog razloga postavili autobuse u kojima se vakcinisalo 15.000 građana- zaključila je Stanisavljević.

Punkt kod TC „Ušće“ radi danas i sutra od devet do 17 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter