Izvor: Tanjug
21.12.2020 u 13:45
0

U kovid bolnici u Batajnici na lečenju 510 pacijenata

Vlada Federacije BiH saopštila je da je uplatila danas preostalih 11.700.000 KM za nabavku vakcine protiv kovida 19 za građane ovog entiteta.

U saopštenju se podseća da se federalna Vlada zaključcima od 28. avgusta i 11. septembra pribeležila za nabavku 800.000 doza vakcina protiv kovida 19 kroz Kovaks mehanizam, prenosi Srpskainfo.

NAJVAŽNIJE DANAS

JEZIVA SAOBRAĆAJKA, BEBA POVREĐENA: Vatrogasci izvlačili vozače

TIODOROVIĆ OBJAŠNJAVA: Evo zašto u kafićima i restoranima neće biti ama baš nikakve muzike

Milorad Dodik primljen u bolnicu!

ZAKAZANA NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: O MERAMA za NOVU GODINU u PETAK

Savet ministara pozvao je u sredu, 16. decembra, Vladu FBiH da što pre uplati novac za nabavku vakcine protiv kovida 19, s obzirom na to da su ranije svoje finansijske obaveze završile vlade Republike Srpske i Brčko distrikta.

Nadležne zdravstvene institucije bile su u obavezi da uplate iznos do 15. decembra, ali je nakon kašnjenja uplate iz FBiH Globalni savez za vakcine obavestio Ministarstvo civilnih poslova u Savetu ministara da je rok za uplatu preostalih sredstava za nabavku 1.232.000 doza vakcine protiv virasa korona produžen do 23. decembra.

Savet ministara je još u septembru završio obaveze u pogledu nabavke vakcina protiv kovida 19 za BiH, kada je ugovoreno 1.230.000 doza vakcina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter