Izvor: HappyBSC
03.11.2022 u 19:42
0

U SRCU BEOGRADA – SVETSKA INDUSTRIJSKA MOĆ NA DLANU: Uganda i Srbija udružile snage, svi se raduju do sada neviđenom TRGOVINSKOM CENTRU! (FOTO)

Uspešni trgovinski predstavnik Ugande za Balkan – Bratislav Stojiljković nakon decenija uspešnih međunarodnih projekata koji su pospešili saradnju dveju zemlja i napravile vanvremenski prosperitet i vizonarske poduhvate ovog puta će predstaviti tržište od 100 milijardi evra BDP-a, za centralnu Evropu i istočnu Aziju – kada je reč o domaćoj kafi, sušenom voću, mlečnim proizvodima, žitaricama i čajevima.

„Planirano je da tokom juna 2023. otvaramo trgovinski centar Uganda-Balkan u centru Beograda“ – napisao je s ponosom na socijalnoj platformi Tviter – Odrek Rvabvogo – preduzetnik, poljoprivrednik i predavač iz Ugande koji je boravio u Beogradu ovim nesvakidašnjim, ali veoma dalekosežnim i optimističnim povodom sa zasigurnim prosperitetom.

Ovim povodom podelio je i fotografiju na kojoj pozira sa Bratislavom nakon uspešnog dijaloga i finalnih idejnih rešenja koje ćemo uskoro do tančina saznati.



Neki od vodećih partnera sa našeg tržišta biće i brendovi sa višedecenijskim kredibilitetom, poput „Rubina“, „Medele“, Vitala“ koji svim snagama veruju u projekte koji će na našem podeblju doneti novu dimenziju svetskog – industrijskog razvoja na multiplatformskom nivou.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter