Izvor: Tanjug
14.07.2021 u 13:17
0

UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA: Ovo je veliko ubistvo – SVI iz istrage treba da budu saslušani!

Ubistvo Olivera Ivanovića je veliko i svi iz istrage bi trebalo da budu saslušani, poručila je danas udovica lidera inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Milena Ivanović, dodajući da se danima pita zašto nije dobila poziv tužilaštva da se uključi u postupak koji se vodi pred sudom u Prištini.

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

Ona je rekla da smatra da je bilo logično da bude uključena u taj proces, ali da takav poziv nije dobila.

– Danima postavljam to pitanje i nemam nikakav odgovor od tužilaštva – rekla je Milena Ivanović i dodala da će u proces ipak biti uključena preko advokata koje je angažovala na KiM i u Beogradu.

Na pitanje da li ima trag koji vodi ka ubicama Olivera Ivanovića, kaže da je ona javno rekla da vodi svoju istragu, ali da ne može da se izjašnjava o tome.

– Svi koji su bili s njim povezani, meni su se obraćali i na osnovu toga šta su mi rekli možete da sklopite sliku. Smatram da je ovo veliko ubistvo i da svako ime koje je pomenuto u istrazi treba da bude saslušano – rekla je Milena Ivanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter