Izvor:
28.03.2018 u 21:22
0

UHAPŠENA UPRAVNICA TRŽNOG CENTRA U KOME JE IZGORELO 64 LJUDI: Biće u pritvoru do 25. maja da ne bi pobegla iz zemlje!

Policija u Kemerovu je uhapsila upravnicu tržnog centra Nadeždu Sudenok, posle požara u kome je stradalo 64 ljudi.

Kako se navodi, Sudenokova će u pritvoru biti do 25. maja jer policija strahuje da bi mogla da pobegne iz zemlje ili da utiče na svedoke tokom istražnog procesa.

Istovremeno, policija je uhapsila i pripadnika obezbeđenja Nikolaja Antjušina, koji se sumnjiči da je isključio protivpožarni sistem u tržnom centru.

On je potom u sudu izjavio da je protivpožarni sistem bio isključen još ranije, budući da je bio, kako je rekao, neispravan.

Očekuje se da će uskoro još nekoliko ljudi biti uhapšeno zbog ovog incidenta, a među njima i tehnički direktor kompanije, kao i rukovodilac odeljenja za protivpožarnu signalizaciju.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter