Izvor: KURIR
17.07.2024 u 15:21
0

ULTRA NISKE CENE U OVOM KAFIĆU U GRČKOJ: Kafa košta svega 1,5 €, a iznenadiće vas i cena ležaljki! (VIDEO)

U jednom kafiću u Grčkoj, tačnije u Haniotiju, espreso i frape se mogu popiti za 1,5 evro!

Cene u ovom kafiću su, kako se može videti na snimku na Tiktoku koju je objavila „Nikana.gr“, su više nego povoljne.

– Pronašli smo najjeftiniji kafić na plaži u Grčkoj! Frape 1,5 evra, a i sve ostalo je povoljno. Ako nađete povoljniji kafić na plaži, vodimo vas na Frape. Kafić se nalazi u blizini parka u Haniotiju – navode iz Nikane.

@nikana.gr Da li je ovo najpovoljniji kafić na plaži u Grčkoj? Frape 1,5€, isto toliko i grčka kafa, hot-dog 1,70€. Nalazi se na gradskoj plaži u Haniotiju, blizu parka, usored Grandotela. Set ležaljki je 15€ na ceo dan, a niste u obavezi da poručite bilo šta. Možete ići i vraćati se, ležaljke su vaše tog dana. More je čisto, dubina postepena, plaža peščana. Kafić ima tuš. Nije za ljubitelje fensi ambijenta, jer je sve starije. #nikanagr #nikanatravel #grckaapartmani #letovanjegrcka #smestajgrcka #smestajgrcka #nikanagrcka #grckasmestaj ♬ original sound – nikana.gr – letovanje u Grčkoj

Set ležaljki košta 15 evra za ceo dan (dve ležaljke i suncobran).

EVZONI ZATVOREN: Putnici se preusmeravaju na ovaj granični prelaz FOTO

– Niste dužni da bilo šta poručite. Ima i tuš i par stolova u hladu. More je veoma lepo i čisto, dubina postepena, nema kamenja u vodi. Sve u svemu najpovoljnija opcija za one koji se kupaju na gradskoj plaži u Haniotiju. Nije za one koji žele fensi mesto – naveli su iz Nikane.gr.

Inače espreso u ovom kafiću košta isto koliko i frape, dok sendvič košta 2,5 evra, a parče pice 1,8 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter