Izvor: Kurir
12.06.2024 u 12:01
0

UPOZORENJE ZA BEOGRAD: U narednih sat vremena na udaru i ovi delovi Srbije!

U Beogradu je nešto pre 12 sati počeo pljusak, a i dalje je na snazi upozorenje RHMZ da se u narednih sat vremena očekuju na području Zlatiborskog okruga (na potezu od Kosjerića do Požege ) obilni plјuskovi sa grmlјavinom, gradom i jakim i olujnim vetrom.

„Danas i sutra veoma nestabilno sa plјuskovima, grmlјavinom, lokalno velikom količinom padavina za kratko vreme, gradom i jakim i olujnim vetrom u zoni najintenzivnijih plјuskova.

LOPOVI KORISTE OVAJ TRIK KADA VAM OBIJAJU AUTOMOBIL: Jednu stvar ubace između kvake i vrata!

Tačnu lokaciju stvaranja, premeštanja i jačine samih nepogoda je unapred teško odrediti. Za konkretne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

Upozorenje za Beograd

Danas nestabilno sa plјuskovima i grmlјavinom, koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenzivniji sa pojavom grada i jakim i olujnim vetrom u zoni plјuska“, upozorio je RHMZ.

Upaljen crveni meteo alarm

Crveni meteo alarm zbog grmljavine danas je na snazi u Istočnoj Srbiji, a ovo upozorenje znači da je vreme vrlo opasno: Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su intezitetaa da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. Treba se često informisati o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i rizika. Slediti naredbe i savete nadležnih državnih službi.

U ostalim delovim Srbije na snazi je narandžasti meteo alarm zbog kiše i grmljavine, dok je zbog ovih nepogoda u Bačkoj, Banatu upaljeno žuto upozorenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter