Izvor: b92
06.06.2024 u 12:52
0

UPOZORENJE ZA GRAĐANE: Lažni pozivi za dodelu sto evra, evo šta se krije iza toga!

Ministarstvo finansija Republike Srbije upozorava javnost da su se na društvenim mrežama pojavili lažni pozivi za prijavu za dodelu novčane pomoći od sto evra.

Oni imaju kao cilj krađu podataka sa platnih kartica građana.

Ministarstvo finansija naglašava da se ne radi o novoj novčanoj pomoći države, već da je reč o prevari, te upozorava građane da ne ostavljaju svoje lične podatke, niti podatke o platnim karticama.

DODIK STIGAO U SANKT PETERBURG: Očekuje ga sastanak sa Putinom, a automobil kojim se vozio ima POSEBNA OBELEŽJA

Napominjemo da će građani o svim eventualnim novčanim pomoćima Republike Srbije biti, kao i do sada, obaveštavani putem zvaničnih objava Ministarstva finansija, kao i putem zvaničnog portala Uprave za trezor, te elektronskih i štampanih medija.

Uprava za trezor je ovaj slučaj prijavila Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter