Izvor: HAPPYBSC
06.06.2024 u 17:45
2

VAŽNA VEST ZA GRAĐANE: Proradilo plaćanje platnim karticama, rešen problem sa POS terminalima

Korisnici platnih kartica banke Poštanska štedionice od jutros nisu mogli da plaćaju bezgotovinski. Problem je, kako kažu iz te banke, bio na POS terminalima. Probleme sa plaćanjem na POS terminalima prijavili su ranije i građani koji imaju račune u drugim bankama. Sistem je proradio nešto oko 15 sati.

Kako su naveli iz banke Poštanska štedionica, postojao je problem u komunikaciji sa vendorom na teritoriji Srbije „u vezi sa prihvatanjem platnih kartica na POS terminalima“.

„Vendor radi na hitnom rešavanju ovog problema i očekujemo da će biti rešen u najkraćem mogućem roku“, saopštili su iz Poštanske štedionice.

Vendor je kompanija posrednik između banke, klijenata i kartičarskih kompanija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VAŽNA VEST ZA GRAĐANE: Proradilo plaćanje platnim karticama, rešen problem sa POS terminalima”

  1. Uvek objavljujte sve važne vesti za gradjane , zato je novina Danas dobra što se tiče tih vesti i Informer to radi ali i N1 , što jeste jeste ima i drugih koje su po tom pitanju dobri , što više vesti a tiču se običnog sveta u vezi ekonomije i društva a tek kasnije hronike to bolje . Ja prvo ujutru idem na Naslove , net i to ekonomija, pa društvo, pa zdravlje , pa sidjem sa naslova net odem na vreme danas , vreme na deset dana, pa zagadjne vazduha pa tek onda na svetska i domaća politička dešavanja . Ne mora da znači da je moj ukus dobar ali intervjuišite gradjane šta vole najviše da čitaju na internetu pa će se videti , a da zaborivala sam kuvarstvo je jako važno i saveti za kuću za koje nismo znali . Verujem da je rubrika „zdravlje“ na BSC portalu dosta posećena kao što je „Život“ u Danasu iako tu ima raznih stvari , doduše sve one potpadaju pod zdravlje .

    0
    0
    Odgovori
  2. Uvek objavljujte sve važne vesti za gradjane , zato je novina Danas dobra što se tiče tih vesti i Informer to radi ali i N1 , što jeste jeste ima i drugih koje su po tom pitanju dobri , što više vesti a tiču se običnog sveta u vezi ekonomije i društva a tek kasnije hronike to bolje . Ja prvo ujutru idem na Naslove , net i to ekonomija, pa društvo, pa zdravlje , pa sidjem sa naslova net odem na vreme danas , vreme na deset dana, pa zagadjne vazduha pa tek onda na svetska i domaća politička dešavanja . Ne mora da znači da je moj ukus dobar ali intervjuišite gradjane šta vole najviše da čitaju na internetu pa će se videti , a da zaborivala sam kuvarstvo je jako važno i saveti za kuću za koje nismo znali . Verujem da je rubrika „zdravlje“ na BSC portalu dosta posećena kao što je „Život“ u Danasu iako tu ima raznih stvari , doduše sve one potpadaju pod zdravlje .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter