Izvor: Happy BSC
08.07.2021 u 20:55
0

VEČERAS U 20.50 – SAMO U EMISIJI „NA PRAVOM MESTU“ saznajte najstravičniju životnu priču žene kojoj su Albanci oduzeli čitavu porodicu i život!

Pre šest vekova Srbija je na Kosovu branila sebe, ali je branila i Evropu. Posle mnogo godina, uvek na Vidovdan, imali smo okupljanjai podsećanje na događaje, za koje ni Srbi, ali ni region nisu bili spremni za to.

VAŽNO:

Vučić olimpijskom timu sutra predaje državnu zastavu

EVO KO JE NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD APATINA: Vozio devojku kući, pa se zakucali u drvo – ispao iz auta i umro na mestu

DOKAZANO: PAKAO U BEOGRADU! TOPI SE ASFALT – NAPOLJU IZMERENO PREKO 60 STEPENI! (FOTO)

POZNATI POZIVAJU MLADE DA SE VAKCINIŠU! Naše košarkašice, Emina Jahović i Aleksandar Radojičić odlučno: Uštedimo vreme da se vratimo NORMALNOM ŽIVOTU! (VIDEO)

Nakon mnogo godina nesreće i sradanja naroda na Kosovu, posle presuda u Hagu, i osuda Srba i Srbije, srce naše zemlje, Kosovo je trn u oku mnogim svetskim silama. 

U večerašnjoj emisiji „Na pravom mestu“ saznaćete istinu o imovini na Kosovu i Metohiji, otkrićemo za koga je Kosovo najskuplja a za koga najjeftinija reč,  i čućete ekskluzivno priču žene koja kaže da živi imitaciju života, s obzirom na tragediju koju je doživela kada su joj Albanci ubili oca i spalili,  a o majci i nakon toliko godina ne zna ništa.
Svaki dan njenog života proživljen u iščekivanju informacija o najbližima je i više nego jeziv.

PROČITAJTE JOŠ:

STEFANOVIĆ: UVOĐENJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA VEOMA VAŽNO!

Korona ne posustaje za 24 sata još 97 novozaraženih!

PODMETANJE TELEKOMU! Lučić za HAPPY: Konkurencija svoje nesupehe prebacuje na politički teren! Telekom se širi i na makedonsko tržište!

Gosti emisije Branislav Ivković nekadašnji šef poslaničke grupe SPS, general Bratislav Dikić, Zoran Anđeljković političar, Nataša Šćepanović predsednica udruženja porodica kosmetskih stradalnika, Vladan Glišić samostalni poslanik u Skupštini Srbije, Goran Šarić istoričar i Bata Jugović narodni poslanik govoriće bez zadrške o stavu zapada prema Kosovu i da li bi trebalo ulljučiti Rusiju i Kinu u pegovore oko iste. 

VEČERAS SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI U 20.50 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter