Izvor: HappyBSC
17.07.2022 u 11:16
0

VESIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZAO HUMANOST NA DELU: Ugroženoj porodici sa bebom obezbedio dom na godinu dana, detalji srceparajuće priče motivišu!

Nedaćama porodice Savić se ne nadzire kraj, nakon što im je u nevremenu u potpunosti uništen dom u Zemunu, a oni sa decom ostali na ulici, Aca Savić je zbog opravdanog nedolaska na posao dobio otkaz.

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OBJASNIO KAKO DO NOVČANE POMOĆI: Osnovcima tableti, a roditeljima novac na računima – EVO KAKO DA SE PRIJAVITE

Naime, njihova jednomesečna beba ima kovid, kako bi se brinuo o bebi, Aca je morao da izostane sa posla ali nije naišao na razumevanje poslodavca što je rezultiralo otkazom.

Prvi u nevolji porodici Savić našao se Goran Vesić, koji je zajedno sa Fondacijom “Gnezdo”, obezbedio sredstva sa kojima će Savići moći da rentiraju stan godinu dana. 

Pripremljen je i nameštaj i sve što je neophodno ovoj petočlanoj porodici da nastave normalan život.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pored već velike pomoći, Vesić je u ovoj novonastaloj situaciji obećao da će Aci Saviću obezbediti pristojan posao kako bi na dalje mogao da nastavi da  izdržava svoju porodicu.

– Trudim se kada god mogu i kada vidim neku ovakvu priču da pomognem, znam da ne mogu svima da pomognem, ali ova priča me je posebno dirnula, jer je tu i beba od mesec dana i  troje male dece.

– Zbog toga sam zajedno sa svojim prijateljima preko Fondacije grada Beograda “Gnezdo”, odlučio da prikupimo sredstva koja su potrebna porodici Savić, a sada ćemo i Aci naći posao – rekao je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter