Izvor:
05.06.2017 u 15:28
0

VODITELJKA ISPROVOCIRALA PUTINA: Jeste li svi izgubili razum? (VIDEO)

Putin je takođe rekao da nema veze sa Trampom, uprkos tome što je Tramp ranije putovao u Rusiju kao biznismen.
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponovo je odbacio navode da Rusija poseduje kompromitujući materijal o američkom predsedniku Donaldu Trampu.

– To je još jedna gomila besmislica – rekao je Putin u emisiji Subotom uveče sa Megin Keli na televiziji En-Bi-Si njuz odgovarajući na pitanje da li ima bilo kakve štetne informacije o Trampu.

Putin je takođe rekao da nema veze sa Trampom, uprkos tome što je Tramp ranije putovao u Rusiju kao biznismen napominjući da je stotinak direktora američkih kompanija trenutno u Rusiji.

– Da li mislite da prikupljamo kompromitujuće informacije o svima njima? Jeste li svi izgubili razum? – zapitao je Putin.

On je rekao da do sada još nije video nijedan direktan dokaz o mešanju Rusije u predsedničke izbore u SAD, uprkos tvrdnjama američkih obaveštajnih agencija.

Pogledajte Putinov odgovor od 09:10:

Telegraf
Foto: Youtube/Nbc News/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter