Izvor: ALO
17.08.2024 u 18:45
0

VOJSKA SRBIJE NA NOGAMA: Oglasilo se Ministarstvo odbrane

Radi ublažavanja posledica dugotrajne suše koja je izazvala nestašice vode, Vojska Srbije je angažovala dodatne kapacitete za vodosnabdevanje domaćinstava i ugroženih životinja u selima u okolini Pirota i Topole.

Jedna cisterna od juče je angažovana na doturu vode za napajanje više od 200 krava i teladi na Staroj planini u selu Vrtibog, dok su u selu Žabari u okolini Topole danas angažovani pripadnici Vojske Srbije sa autocisternom za vodu za pomoć u vodosnabdevanju ugroženih domaćinstava.

RUSI BIRAJU BEOGRAD ZA ODMOR: Naš grad im je jedan od omiljenih
Sutra cisterna u opštini Ljubovija

Takođe, od sutra će, na zahtev opštine Ljubovija, jedna cisterna biti angažovana na doturu vode za stanovništvo ove opštine, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vojska Srbije je od ranije angažovana i na pružanju pomoći u vodosnabdevanju stanovništva i ugroženih životinja na teritoriji Vladimiraca, Gornjeg Milanovca, Mionice, Sjenice i na Suvoj planini, i kao i uvek do sada, biće na terenu, pratiti situaciju i, na osnovu zahteva kriznih štabova, angažovaće sve raspoložive kapacitete gde god to bude potrebno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter