Izvor: 192.rs
16.08.2024 u 08:45
0

VOJSKA SRBIJE U AKCIJI POMAGANJA ŽIVOTINJAMA NA SUVOJ PLANINI: Snabdeva ih vodom za napajanje

U pomoć su pristigle i cisterne Javnog komunalnog preduzeća „Mediana“ Niš koje je, takođe, poslalo cisterne vode na pojilište na Suvoj planini.

Vojska Srbije otpočela je angažovanje na pružanju pomoći u snabdevanju vodom za napajanje stoke koja je ostala bez vode usled presušivanja Rakoša – izvora na Suvoj planini.

Na ovom zadatku angažovani su pripadnici Kopnene vojske sa dve cisterne, koji u više tura tokom dana dopremaju vodu za oko 1.000 ugroženih konja i krava.

BICIKLISTI UGROŽENI OD MOTORNIH VOZILA: Ove stvari ne smete raditi dok vozite bicikl

Osim pripadnika Vojske Srbije, u pomoć su pristigle i cisterne Javnog komunalnog preduzeća „Mediana“ Niš koje je, takođe, poslalo cisterne vode na pojilište na Suvoj planini.

Vojska Srbije je trenutno angažovana na pružanju pomoći u vodosnabdevanju stanovništva i u ugroženim selima na teritoriji Vladimiraca, Gornjeg Milanovca, Mionice i Sjenice, i ostaje spremna da, u skladu s mogućnostima, angažuje snage i sredstva u svim delovima naše zemlje.

Pripadnici Vojske Srbije uvek su se, kao i nebrojeno puta do sada, odazvali na poziv za pomoć stanovništvu i pokazali da su uvek uz svoj narod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter