Izvor: BSC Happy Tv
26.07.2024 u 15:59
0

VREMENSKA PROGNOZA: Još danas prijatne letnje temperature uz povetarac

Za nama je zahlađenje koje i danas čini vreme prijatnijim uz prave letnje temperature koje osvežava blagi povetarac, već od sutra promena.

Vreme danas je promenljivo uz prave letnje temperature. Već od sutra opet imamo nalet vrućine.

Uživamo u toplom danu pred nama osveženim blagim povetarcem. Maksimalna dnevna temperatura biće od 25 do 31 stepena, i to najtoplije na severu. Minimalna dnevna će se kretati u intervalu od 14 do 21 stepena. Još danas imamo priliku za ovako prijatnije letnje uslove i svežiji vazduh.

Sunčano u većem delu zemlje i pretežno vedro sa po kojim oblakom u brdsko-planinskim predelima, krajnjem severoistoku i istoku i to u poslepodnevnim satima.

Vetar danas blag i umeren, što i utiče na današnje osveženje.

Bez uslova za padavine u toku dana, suvo i vedro.

IZGUBLJENI KONTINENT ZEMLJE: Isplivala njena mapa

VREME U NAREDNIM DANIMA

Vreme u danima pred nama opet sa tropskim vrućinama i to sa porastom temperature do 34 stepena Celzijusovih već u Subotu. Ceo vikend biće naznaka početka NOVOG TOPLOTNOG TALASA u kojem ćemo se naći. Uživajte u ovom danu i pripremite se za paklene vrućine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter