Izvor: Tanjug
25.06.2023 u 07:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. JUN: Danas oblačno sa kišom, temperatura do 28 stepeni

- U Srbiji danas promenljivo oblačno, na krajnjem severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Uveče u većini predela prestanak padavina uz postepeno razvedravanje, saopštio je RHMZ.
Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak severozapadni.
Najniža temperatura od 17 do 20 stepeni, a najviša od 24 stepena do 28 stepeni.
U Beogradu promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.
Kasnije popodne prestanak padavina, a zatim i postepeno razvedravanje.
Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 18, a najviša oko 25 stepeni.
U ponedeljak u većem delu dana pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost, tek ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak.
Prolazno naoblačenje iz srednje Evrope usloviće kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom u utorak od sredine dana u Vojvodini, a posle podne i uveče, kao i u sredu i u ostalim krajevima.
Promenljivo i u većini krajeva suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima zadržaće se do subote, a maksimalne temperatura kretaće se uglavnom od 25 do 30 stepeni.
Kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se samo u četvrtak u južnim, a u nedelju u svim krajevima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter