Izvor: Tanjug
10.08.2022 u 07:03
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU, 10. AVGUST: U većem delu Srbije danas oblačno, mestimično s kišom!

 Na severu Srbije sutra pre podne pretežno sunčano, posle podne umerena oblačnost, a u ostalim krajevima umereno i potpuno oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prestanak padavina uveče.

SLEDE DVA UPOZORENJA I „UBITAČNI“ TROPSKI TALAS: Upaljen meteoalarm za celu Srbiju, evo koji dani će biti najvreliji!

Jutarnja temperatura od 15 do 21, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni. Vetar slab i umeren, na severu ponegde i jak, severni i severozapadni. U Beogradu tokom jutra umereno oblačno, još ponegde je moguća kratkotrajna kiša, a tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura od 17 do 19, najviša dnevna oko 26 stepeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. U Srbiji do petka promenljivo oblačno, u većini mesta suvo sa sunčanim intervalima, samo ponegde u brdsko-planinskim predelima s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom.

Za vikend umereno do potpuno oblačno i malo svežije, u većem delu s kisom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno se ocekuju obilne padavine. Sledece sedmice promenljivo oblačno sa lokalnim kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uz manji porast dnevne temperature.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter