Izvor: Novosti
30.10.2021 u 22:03
0

VUČIĆ NAJAVIO NOVE ISPLATE: Još 30 evra na račun 5.760.000 građana!

Najavljujući  povećanje plata i penzija, kao i dodatnu isplatu penzionerima u febraru sledeće godine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je da od ponedeljka kreće nova isplata.

PROČITAJTE JOŠ: ZA TELEMASTER ZORAN MILOSAVLJEVIĆ: Međunarodna zajednica ne sme da ostane nema na planove Albanaca za 6. novembar!

 U ponedeljak krećemo sa isplatom od 3.500 dinara za preko pet miliona ljudi. Tu su penzioneri, primaoci socijalne pomoći i lica koja izdržavaju kaznu. Oni automatski dobijaju 30 evra na svoj račun. Još gotovo četiri miliona ljudi dobiće taj novac u utorak i sredu, to je oko 175 miliona evra pomoći. To nije pitanje pažnje prema ljudima, koji žive teže. Neko može time da plati račune i kupi svojoj deci. U decembru svi koji su se prijavili za 30 evra ne moraju da se prijave. Očekujemo da bude još za šest miliona lica u decembru još 20 evra – rekao je Vučić.

Novac će da dobije 5.760.000 građana.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter