Izvor: HappyBSC
19.12.2020 u 13:24
0

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Poželeo sam mu brz oporavak! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom. 

Francuski predsednik Emanule Makron zaražen je korona virusom  i nalazi se u samoizolaciji. 



-Odličan razgovor sa predsednikom Republike Francuske.

U dugom i prijateljskom razgovoru poželeo sam mu, pre svega, dobro zdravlje i brz oporavak.

Izrazili smo nadu da će svet uskoro, uz pomoć vakcine, nadvladati pandemiju. S tim u vezi, izrazio sam nadu da će građani Zapadnog Balkana priliku za vakcinaciju dobiti u isto vreme kad i stanovnici Evropske unije.

Zahvalio sam predsedniku Makronu na podršci, kao i na brizi i ljudskoj i državničkoj solidarnosti koju, i u ovoj prilici, pokazuje za građane Srbije-napisao je predsednik na svom Instagram nalogu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter