Izvor:
02.09.2017 u 16:19
0

VUJOVIĆU prestižna nagrada MMF i Svetske banke!

Ministar finansija Dušan Vujović dobiće prestižnu nagradu Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke kao najbolji ministar centralne i jugoistočne Evrope, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Čestitajući mu Vučić je na pres konferenciji u zgradi Predsedništva, a nakon sastanka s predsednikom RS i premijerkama dve države, rekao da će Srbija uložiti u opštine u RS i one u kojima pretežno žive Srbi u Federaciji oko pet i po miliona evra, te podsetio da je, upravo zahvaljujući Srbiji, Srebrenica sada veliko gradilište, a da je most Ljubovija – Bratunac u završnoj fazi.

Vučić je još jednom podsetio i da će zaposlenima u javnom sektoru biti povćane plate, ali i da će se obezbediti dodatni novac za bezbednosni sektor, te dodao:

– Pošto ćemo imati višak novca obradovaćemo i penzionere

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter