Izvor: Tanjug
07.01.2021 u 07:38
0

ZA BOŽIĆ BEZ SNEGA: Danas temperatura iznad proseka za ovo doba godine

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo, na severu i sa dužim sunčanim intervalima

Samo ujutru i pre podne u centralnim, južnim i istočnim krajevima, mestimično s kisom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 1 C do 6 C, a najvisa dnevna od 6 C do 10 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblacno i suvo. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 4 C, a najvisa dnevna oko 8 C.

Do kraja nedelje umereno do potpuno oblacno i hladnije sa padavinama, a samo u subotu na severu i zapadu uglavnom suvo. U brdsko – planinskim predelima sa snegom, a u nizim predelima mesovite padavine, kisa i sneg.

PROČITAJTE JOŠ I…

TRAMP pozvao NACIONALNU GARDU da interveniše ispred Kapitol Hola! (FOTO)

PANIKA U VAŠINGTONU: Ranjena žena, dojava o bombi, haos ispred Senata! (VIDEO)

HAOS NA ULICAMA AMERIKE: Policija upucala ženu u vrat! (VIDEO)

SUKOB TRAMPOVIH PRISTALICA I POLICIJE Stotine ljudi probilo barikade blizu Kongresa (VIDEO)

U petak i nedelju kisa ce se ponegde na jugu i jugozapadu lediti pri tlu. Za dane vikenda ocekuje se stvaranje, odnosno povecanje visine sneznog pokrivaca u vecem delu Srbije.

U ponedeljak postepeni prestanak padavina.

U utorak suvo i hladno.

U sredu novo naoblacenje sa padavinama, u nizim predelima sa kisom i snegom, a u visim predelima sa snegom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter