Izvor: kurir
16.06.2024 u 14:12
0

ZA OVU GRUPU VOZAČA OD DANAS SVE SE MENJA: MUP upozorava da nema vožnje bez ove 2 stvari!

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova ukazuje da od danas u saobraćaju na putu mogu učestvovati isključivo laka električna vozila koja imaju postavljenu identifikacionu nalepnicu, kao i da je obavezno da vozači ovih vozila nose na glavi zakopčanu zaštitnu biciklističku kacigu.

Kako bi se sačuvala bezbednost dece, pripadnici saobraćajne policije apeluju na roditelje da ne omogućavaju deci mlađoj od 14 godina da upravljaju lakim električnim vozilom.

Desetogodišnji dečak je juče oko 16 časova u Žitištu zadobio teške telesne povrede prilikom pada sa lakog električnog vozila na biciklističkoj stazi i on je sa povredama glave prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

 

OČEKUJU NAS EKSTREMNE TEMPERATURE I TROPSKE NOĆI: Žuti meteo-alarm u celoj SRBIJI!

Prilikom upravljanja lakim električnim vozilom nije koristio biciklističku kacigu, a vozilo nije imalo postavljenu identifikacionu nalepnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter