Izvor: Kurir.rs
23.08.2022 u 14:15
0

ZAUVEK NAS JE NAPUSTIO BOŽIDAR DELIĆ: Nekadašnji general i potpredsednik Narodne skupštine preminuo nakon duge i teške bolesti!

General Božidar Delić (66) preminuo je danas nakon duge i teške bolesti, potvrdila je Nova demokratska stranka Srbije.

Delić se dugo lečio od raka, a isticao je da se na operacionom stolu VMA našao više od 11 puta zbog kancera koji mu je utvrđen 2012. godine.

EKSKLUZIVNO BOŽIDAR DELIĆ ZA HEPI TELEVIZIJU: U vojsci sam bio disciplinovan, uvek sam voleo da budem samostalan, nisam zvao komadanta za svaku sitnicu!

Učestvovao je u ratu u Hrvatskoj i obavljao dužnost načelnika štaba 715. motorizovane brigade Vojske Republike Srpske u vreme rata u Bosni i Hercegovini. Bio je komandant 549. mehanizovane brigade Vojske Jugoslavije tokom rata na Кosovu i Metohiji, a potom i komandant Beogradskog korpusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rođen je u Petrovcu kod Đakovice 8. januar 1956. godine.

Bio je narodni poslanik i potpredsednik Narodne skupštine iz redova Srpske radikalne stranke. Posle raskola u stranci 2008. godine Delić je prešao u Srpsku naprednu stranku, ali se 2011. vratio se u radikale. Nakon parlamentarnih izbora 2020. godine, kad SRS nije prešla cenzus, ušao je u sukob sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem i isključen je iz članstva.

Potom je bio zamenik predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ i predsednik udruženja „Nema nazad – iza je Srbija“.

Nedavno je ispred koalicije NADA izabran za potpredsednika Skupštine Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter