Izvor: kurir
03.08.2024 u 20:19
0

ŽENE SE POTUKLE ZBOG MESTA U AUTOBUSU (VIDEO): Haos na liniji 25P

Gužva u gradskom prevozu nije ništa novo, kao ni svađe putnika ko ima više prava da sedne baš na to mesto

Gužva u gradskom prevozu nije ništa novo, kao ni svađe putnika ko ima više prava da sedne baš na to mesto. Na društvenim mrežama sada je osvanuo još jedan u nizu video-zapisa na kome se može videti kako se putnici svađaju u gradskom prevozu i to zbog praznog mesta u vozilu.

STIŽE NOVA PROMENA VREMENA: Do ovog dana mogući pljuskovi i nestabilnosti

Pomenuti snimak objavljen je na Instagram stranici „moj_beo_grad_“ na kome se mogu videti dve gospođe, od kojih je jedan znatno starija. Naime, vidi se da obe putnice nose nekoliko kesa u rukama, a zatim se može primetiti kako mlađa žena nasilno seda na mesto gurajući stariju ženu koja pored kesa u rukama, na licu ima i zaštitnu hirušku masku. Kako je navedeno, incident se dogodilo na liniji 25P koju saobraća od Mirijeva ka Kumodražu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Dokle je vreme došlo. Žena napala baku što drži kese na sedištu, a onda su se i potukle. Linija 25P – navodi se u pomenutoj objavi. Inače, kako se može čuti na video-zapisu putnice se sočnu psuju i mlađa žena otima kese iz ruke starijoj gospođi.

– Ostavi mi to glupačo! – rekla je starija gospođa, dok joj je mlađa otimajući kese iz ruku rekla: „Nemoj da ste bezobrazni!“

Ostali putnici u prevozu koji su prisustvovali još jednom skandaloznom ponašanju dve žene, bili su krajnje šokirani. Ovako ponašanje neretko se može videti u prevozu, a neki od komentara na ovaj video bili su različiti. Dok su jedni branili stariju gospođu smatrajući da mlađa dama treba da ima poštovanja prema njenim godinama, drugi su pak „osuli baljbu“ po baki smatrajući da je ona u ovoj situaciji preterala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter