Izvor: Kurir.rs
13.06.2020 u 11:17
0

MISTERIOZNA EKSPLOZIJA U PROKUPLJU: Leteli zidovi i iskakali prozori

Preko puta kasarne u Prokuplju, noćas oko jedan sat nakon ponoći došlo je do eksplozije u kojoj je bukvalno razneto pola porodične kuće Zorice i Borivoja Radonjića, a detonacijom su oštećene u dve kuće oko Radonjićeve.

Na sreću nema povređenih, ali je eksplozija bila toliko jaka da su leteli zidovi i na susednim kućama prozori su ispadali iz futera. Radonjići imaju plinsku bocu, ali je ona neoštećena, kao i šporet u kojem je bila.

OVO MORATE PROČITATI

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

Slovenija OTVARA GRANICE, relaksacija mera se nastavlja!

HAOS U AMERICI! NOVA „AUTONOMNA ZONA“ U NEŠVILU! Guverner Tenesija: Ja to neću TOLERISATI!

Suprug i ja spavali smo u odvojenim sobama i moja vrata su bila otvorena i gledala baš na dnevnu sobu, gde je i bila eksplozija. U jednom trenutku nešto je zazujalo i onda se čula nenormalna eksplozija. Odmah sam ustala, otišla do muža, videla da nije povređen i istrčali smo napolje“, prepričava nam sinoćni događaj Zorica Radonjić.

Ona dodaje da je u sekundi pomislila da neće preživeti. Za sada se ne zna uzrok eksplozije, ali je ona bila toliko jaka da je oštetila i dve kuće koje su oko kuće Radonjića.

– Bila sam u dnevnoj sobi, gledala program na televiziji, kada sam čula, znate ono kako kada se puštaju da polete rakete za novogodišnje slavlje, a onda je odjednom sve zasvetlelo, kao da je podne, a ne mrkla noć. Mnogo sam se uplašila i sve me je podsetilo na bombardovanje 1999. godine i trenutak kada su gađali kasarnu – svedoči Jovana koja je rođaka i prva komšika porodice Radonjić

Eksplozija se čula u svim delovima Prokuplja, a kako smo se uverili i na terenu, delovi zidova su leteli na sve strane i načinili štetu okolnim objektima. Pravo je čudo da nema povređenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter