Izvor: HappyBSC
18.06.2020 u 13:43
0

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Rade Novitović (42) sa nevenčanom suprugom Jelenom Petković (31), kao i njegov sin iz prvog braka Nikola (11), stradali su jutros kada se njihov BMW zabio u zgradu Vlade Srbije na uglu Nemanjine ulice i Kneza Miloša u Beogradu.

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

U tom trenutku u Beogradu su kolovozi bili mokri od kiše koja je padala, pa ostaje na zvaničnoj istrazi da utvrdi da li je do stravičnog sudara sa kombijem, usled koga je povređeno još 8 osoba, došlo zbog neprilagođene brzine, prolaska kroz crveno svetlo ili su popustile kočnice na automobilu.

BMW smrti je tako za svega par minuta zbrisao gotovo celu porodicu. Radetov i Jelenin dvogodišnji sin, koga su poginuli roditelji dovezli na operaciju u Beograd, sa teškim povredama prevezen je u Institut za majku i dete gde je još neizvesno da li će uspeti da preživi.

Rade i Jelena su bili u vezi poslednje 4 godine, a kao kruna njihove ljubavi rodio se dvogodišnji sinčić koji je danas u stravičnoj nesreći ostao bez oba roditelja.

Jelena je u Leskovcu završila Srednju trgovačku školu, a dvogodišnji plavokosi Viktor smeši se sa njenih srećnih fotografija na društvenim mrežama.

Rade je tešku koru hleba zarađivao vozeći kamione po Ukrajini, Rusiji i Turskoj, gde ga je Jelena posećivala.

Pre izvesnog vremena kao da je predosećao smrt ostavio je na Fejsbuku okačenu pesmu Crni oblak pevača Luisa koji je takođe izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Za dvogodišnjeg Viktora lekari u Institutu za majku i dete trenutno vode borbu za život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter