Izvor: Alo.rs
25.06.2020 u 11:25
0

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

Vest da je pevačica Romana Panić uhapšena u Australiji, tako što je učestvovala u pljački bankomata, uzbunila je celu javnost u Srbiji.

Iako se pevačica povukla sa estradne scene, mnogi se sećaju njenih velikih muzičkih hitova. Jednom prilikom Romana je otvoreno za medije govorila o teškim momentima u svom životu.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

– Čim sam došla u Beograd sva vrata su mi bila otvorena, bila sam prisutna i u medijima i moj prvi tiraž je dobro prošao. Bila sam toliko prihvaćena. Moja karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon toga. Nizali su se razni uspesi, festivali i albumi. Bila sam na vrhu tada, ali toga nisam bila svesna. Teško je trajati. Ima tu i uspona i padova, ali ono što je kod mene specifično, i ono što je meni najteže da prihvatim to su neke nenormalne oscilacije. Odem na vrh pa sa vrha dotaknem dno. Bile je puno konfuznih situacija i privatno i poslovno – rekla je Romana u intervjuu 2017. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter