14°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Alo.rs

Vulin: Policija hapšenjem Velje Nevolje zaustavila SPAJANJE KLANOVA!

Hapšenjem Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, njegovog saradnika Marka Miljkovića i Darka Eleza srpska policija je sprečila njihov plan da se udruže i oforme najjaču mafijašku organizaciju na Balkanu, koja bi predstavljala ozbiljnu opasnost po državu i njene građane, a koja bi, ocenjuju upućeni, verovatno nadjačala i zemunski klan!

Kako se navodi, Velja Nevolja i Darko Elez navodno su skovali plan da njihove ekipe udruže snage nakon ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića u julu 2018. - Sumnja se da su ljudi bliski Elezu bili organizatori ubistva, a da su u zločinu učestvovali i članovi Belivukove ekipe. Posle likvidacije počela je njihova saradnja, koja je trebalo da se završi spajanjem klanova.

IZABRAN PATRIJARH 

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

OBRT NA SABORU! Ovo su nova imena budućeg poglavara SPC

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

EVO ŠTA KAŽE PORFIRIJE O KOSOVU: Ovo je stav novog patrijarha SPC o našem najvažnijem pitanju

Prema podacima službi bezbednosti, obe ekipe usko su povezane s kavačkim klanom, koji drogom snabdeva čitavu Zapadnu Evropu. Sumnja se da obojica rade za Radoja Zvicera, navodnog vođu „kavčana“, koji je krajem maja prošle godine u Kijevu za dlaku izbegao smrt. 

- Osim što polažu račune istom čoveku, navodno ih povezuju i isti neprijatelji. Da stvar bude još zamršenija, nije samo reč o suparničkom,  škaljarskom klanu, već o njihovim bliskim saradnicima. Sve ukazuje na to da im je zajednički neprijatelj Luka Bojović i kriminalna grupa kojom sada rukovodi Filip Korać. Ubijeni advokat Ognjanović bio je njihov branilac i pravni zastupnik, pa se sumnja da je zbog toga i likvidiran. 

O povezanosti dvojice mafi jaša govorio je i ministar policije Aleksandar Vulin. 

- Mafijaši međusobno sarađuju. Darko Elez, sa jedne, i Belivuk, sa druge strane, jesu povezani slučajevi. Oni su planirali da osnuju savezništvo, što bi bila ozbiljna stvar. Morali smo prvo da rešimo Eleza i njegov kriminalni klan, a zatim i Belivukov i Miljkovićev. Oni nisu smeli da u isto vreme budu na istom mestu - objasnio je Vulin. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti