Izvor: Happy BSC
17.07.2021 u 12:22
0

Ekskluzivno u „Dobro jutro Srbijo“: Iznet jasan dokaz da Ognjen nije kriv! SNIMAK GOVORI SVE! (VIDEO)

 Porodica, rodbina i školski drugovi Ognjena Petkovića (18) iz Aleksinca  osumnjičenog da je u tuči, u maju ove godine,  zadao kobni udarac Aleksi Stojmenoviću (25) koji je nakon toga preminuo, okupili su se juče ispred zgrade suda u Nišu i tražili da se osumnjičeni pusti iz pritvora.

Majka mladića osumnjičenog da je udarcem usmrtio Aleksu, Danijela Petković apeluje da joj puste sina da se brani sa slobode.

 U jutarnjem programu na HappyTV analizirao se snimak stravičnog događaja. 

VAŽNO:

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Sleteo sa puta u kukuruz!

STAROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Bojim se da su poruke iz Atine negativne!“

ZLOSTAVLJAO ĆERKU ČETIRI GODINE: Majka bila na poslu, otac se iživljavao!

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“! VLASNICA DOMA ZA STARA LICA „HOLIDAY HOUSE“ iznela svoju stranu priče! „NIJE BILO MUČENJA I VEZIVANJA!“

Na temu su razgovarali advokat Andreja Marković, Darko Trifunović iz Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost i Snežana Stanojević iz lista „Alo“ . 

Ognjenova majka nije došla u emisiju zbog velikih pritisaka jer brani svoje dete. 

– Kako mi je Ognjenova majka Danijela rekla, rodbina pokojnika je dolazila kod njih kući, ali nisu zatekli ni nju ni supruga. Oni su hteli da im kaži da imaju zamerke što se pojavljuju u medijima. + Navodno kad oni mogu da čekaju ishod postupka kod kuće u miru, onda mogu i oni. Jasno su im stavljene zamerke na to što spasavaju sina-kazala je Stanojević. 

-Ovde je sve sporno od samog  početka do kraja. Sporna je policijska istraga. Većina kamera u Srbiji su niske rezolucije, ali postoje softveri koji raščišćavaju snimak do granica do koje se to može. Kada se vodi istraga, onda se  ide  do kraja. Bolje da bude sto krivih napolju nego jedan nevin u zatvoru. Jednostavna logika. Oni su na tom snimku  nadzorne kamere mogli da vide ono što smo svi videli. Dečko koji je sad u pritvoru, branio se, jer su za njegov sto došli,  te nije učestvovao u tuči. Ako neko dođe za vaš sto i pokuša da vas napadne, šta je normalno da radite? Pa da se branite! Sama kvalifikacija mi je sprona.  Videlo se lepo da lice koje je stradalo je otišlo 4 m, došlo je do koškanja i vidi se jasno ruka koja ga udara u glavu i da tog trenutka taj mladić pada. Policija nije pregledala snimak do kraja i nije našla tu flašu da bi se utvrdio DNK i da bi se osporilo ono što roditelji tvrde.  Oni  su verovali da je njihovo dete krivo sve dok nisu videli snimak. Snimak su dobili od suda, odnosno od tužilaštva. Ako je sud doneo odluku da pritvori njihovog sina na osnovu tog snimka, onda su morali da imaju i neku ekspertizu, nekog veštaka koji im je ukazao na to. Ono što je neverovatno jeste da je  vlasnica tog restorana već optužena za navodno prikrivanje dokaza. Ako je ona osuđena, gde je snimak koji je ona prikrila?  Policija je morala sve aktere da sasluša. Sva lica iz te grupe znaju ko je to uradio. Da sam roditelj, svakako bi tražio da se nađe pravi izvršilac. Ovo ne sme da se tumači kao pritisak na tužilaštvo ni na rad istražnih organa. Ako su na bazi ovih dokaza pritvorili Ognjena, smatram da roditelji imaju prava da traže neko veštačenje. Dete bi moralo da se brani sa slobode! Pravi ubica ostaće na slobodi jer vreme prolazi, a ne vrši se istraga da se nađe i identifikuje osoba koja je zamahnula i udarila flašom mladića, a vidi se jasno na snimku.  Nema flaše, nema DNK!-rekao je Trifunović. 

-Pritisci su veliki i odmah su nastali. Navodno, niko se od prisutnih ne seća šta se desilo. To je mala sredina, svi se znaju. nemoguće je da niko nije video-rekla je Stanojević. 

PROČITAJTE JOŠ:

EMISIJA IZA BRAVE OTIŠLA JE KORAK DALJE: Večeras u 21:50 pogledajte ekskluzivnu ispovest bivšeg robijaša kojem se na teret stavlja ubistvo 11 taksista!

OVA VOĆKA JE BEZ SUMNJE NAJKORISNIJA: Čudnovata, a bogata vitaminima i mineralima!

VOJNO SMO ISPRED SVIH: Srbija se snažno oprema!

POŽARI SE ŠIRE: Više od 20 vatrogasaca gasi stihiju!

-Ukoliko Ognjen nije krivac, a nadam se da nije, pritvor treba da se svede na najmanju moguću meru-rekao je advokat Marković. 

-Stiče se utisak da se Ognjen navlači na tanak led da prizna nešto što nije uradio. Tužioci vrše pritisak da prizna i da se nagodi. To su česti slučajevi-rekla je Stanojević. 

-Trenutak je da se neko iz tužilaštva sada uključi i da se raščisti ova situacija pod hitno!-rekao je Trifunović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter