Izvor: kurir
25.10.2021 u 14:20
0

VULIN NAGRADIO PRIPADNIKE TIMA ZA BORBU PROTIV DROGE IZ PRIJEPOLJA

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nagradio je danas članove grupe za borbu protiv droge u okviru OКP-a iz Policijske uprave Prijepolje koji su se u prethodnom periodu istakli posvećenim radom i ostvarili izuzetne rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADORKOM VELIKE BRITANIJE ŠAN MAKLEOD (FOTO)

Ova grupa je od marta ove godine zaplenila više od 200 kilograma droge. Ministar Vulin je pohvalio rad tima za borbu protiv droge koji je u PU Prijepolje formiran prošle godine i već je postigao zapažene rezultate. Istakao je da je država odlučna u svojoj borbi protiv narko-dilera koji truju našu decu.

– Policija će se protiv droge boriti uvek i na svakom mestu. Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere. Zahvaljujem se policajcima koji se bave suzbijanjem trgovine narkotika na posvećenom i predanom radu jer je svaka zaplena narkotika veliki uspeh. Sklanjanjem droge sa ulice policija čuva ljudske živote – rekao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je ponovio da marihuana u našoj zemlji neće biti legalizovana i da će svi koji se bave narkoticima biti uhapšeni. Najavio je i da će policija naročitu pažnju posvetiti i opremanju pripadnika kako bi njihov rad bio bezbedniji i uspešniji.

Pripadnici tima za borbu protiv droge iz Prijepolja su za osam meseci zaplenili više od 200 kilograma različitih narkotika, između ostalog, krajem prošle nedelje zaplenili su  od 90 kilograma marihuane i uhapsili N.K(42) iz Brodareva koji je drogu pripremio za prodaju. Samo mesec i po ranije, zaustavili su automobil kojim je upravljao D. V. i u vozilu pronašli i zaplenili 32 paketa sa oko 33,5 kilograma marihuane, dok je vozač uhapšen.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR VUČIĆ PRIMIO U POSETU AMBASADORA ALŽIRA(FOTO)

Takođe, u junu ove godine, efikasnom akcijom prijepoljske policije sa ulice je sklonjeno oko 40 kilograma marihuane koja je spakovana u 38 paketa, pronađena u automobilu marke „folksvagen“ kojim je upravljao državljanin Crne Gore, a u martu su zaplenili i oko pet litara amfetaminskog ulja koje je pronađeno u BMV-u kojim je upravljao B.S.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter