Izvor: Alo
19.06.2022 u 14:49
0

DETALJI CRNE SVADBE U ARILJU: Privedeno 15 ljudi zbog sumnje da su pucali na slavlju

Svadbeno veselje pod šatorom u ariljskom selu Visoka pretvorilo se u nezapamćenu tragediju kada je ženu K.S. (67) koja je bila gošća na svadbi pogodio zalutali metak.

Ona je od težine zadobijenih povreda izgubila život nedugo nakon ranjavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

CRNA SVADBA U ARILJU: Žena poginula pod šatorom

– Svadbeno veselje trajalo je čitav dan. Slavilo se, ali i pucalo u vazduh od radosti. Međutim, jedan metak je dobio rikošet i otpozadi pogodio našu poznanicu pravo u glavu, usled čega je ona samo pala na sto. Nakon tog dramatičnog događaja ona je davala znakove života, ali preminula je na putu do bolnice – kazao je jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama, zbog ovog nemilog incidenta oko 15 osoba privedeno je na saslušanje u PU Arilje.

Za sada se istraga vodi protiv NN lica koje je u noći subote na nedelju pucalo iz vatrenog oružja i usmrtilo stariju ženu, protiv koga je podneta krivična prijava za teško delo protiv opšte sigurnosti.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter