Izvor: 24SEDAM
15.09.2024 u 12:15
0

NA KOPAONIKU PADA SNEG: Upozorenje na obilne padavine na području Vojvodine

Temperatura u pojedinim mestima samo jedan stepen

BEOGRAD – Na Kopaoniku danas pada slab sneg a temperatura vazduha iznosi jedan stepen Celzijusa, objavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

VEROVALI ILI NE: Sledeće nedelje stiže nam miholjsko leto!

Do kraja dana u Srbiji će biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na Kopaoniku sa slabim snegom, navodi RHMZ.

Hidrometeorološki zavod upozorava na obilne padavine na području Vojvodine, Mačve, Šumadije, kao i na teritoriji Beograda.

U tim područjima se očekuje veća količina padavina, od 20 do 40 mm za 24 sata, a na području Banata i Braničevskog okruga padavine će se nastaviti i tokom noći ka ponedeljku, pa se tamo lokalno očekuje i preko 40 mm.

RHMZ upozorava i na jak i olujni vetar. Na području Vojvodine i zapadne Srbije duvaće jak zapadni i severozapadni vetar, koji će dostizati i udare olujne jačine.

Od utorka toplije

U Srbiji je već danima pravo jesenje vreme, a kiša gotovo neprestano pada od juče.

Ipak, kako je naveo meteorolog Ivan Ristić, sledeće nedelje bićemo pod uticajem, kako Italijani kažu „bumerang ciklona“, ali će se on vratiti tamo odakle je i došao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter