Izvor: alo
02.07.2024 u 11:30
0

1.500 RADNIKA JE SVE VREME NA TERENU: Preko 250 intervencija naših javnokomunalnih preduzeća zbog nevremena

Nezapamćeno nevreme obrušilo se sinoć, pa onda i jutros na Beograd

Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, oglasio se povodom jakog nevremena koje je juče i danas pogodilo prestonicu i napravilo kolaps.

– Imali smo preko 250 intervencija naših javnokomunalnih preduzeća, 1.500 radnika je sve vremena na terenu, situacija u gradu počinje da se malo stabilizuje – poručio je Šapić.

„OCENILI SMO ODNOSE SRBIJE I RUSIJE KAO VRLO DOBRE“: Predsednik Vučić se sastao sa Aleksandrom Gruškom

Podsetimo, nezapamćena oluja pokosila je sinoć, pa onda i jutros Beograd.

Vetar, ogromna količina kiše, munje i gromovi prvo su uspavale prestonicu Srbije, a onda je i probudili.  Takav prizor zabeležen je i na Petlovom brdu, a potez jednog radnika JKP „Gradska čistoća“ dugo će se prepričavati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Naime, kako se na snimku, koji je objavio 192.rs može čuti, žena je pokušala da nađe rešetku u bujici koja se stvorila kako bi pustila da ogromna količina vode isteče, međutim, ona je navodno počela da se davi, a radnik „Gradske čistoće“ trčećim korakom krenuo je da je spasi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter