Izvor: Tanjug
30.05.2020 u 11:51
0

PREDSEDNIK OBJAVIO DIVNE VESTI: Pruga od Beograda do Stare Pazove do kraja marta!

 Pruga od Beograda do Stare Pazove biće puštena u saobraćaj do kraja marta naredne godine, najavljuje predsednik Aleksandar Vučić.

On je obišao radove na toj pruzi i rekao da će biti završeni do kraja godine i da će onda biti puštan probni saobraćaj, kako bi pruga do 31. marta bila u saobraćaju.

Takođe, kaže da će radovi koje izvode Rusi od Stare Pazova do Novog Sada biti gotovi u avgustu 2021. godine i da će ta pruga biti puštena u saobraćaj u septembru 2021. i da će se tada ići vozom za pola sata od Beograda do Novog Sada.

„Onda ćemo žuriti da završimo poslednju deonicu kroz Srbiju od Novog Sada do Subotice, što bi moglo da bude završeno 2024. godine. Mađari će svoju deonicu završiti do kraja 2024. godine ili do početka 2025. godine“, kazao je Vučić.

Istakao je da će do marta 2025. godine moći da se putuje vozom od Beograda do Budimpešte za dva sata i 40 minuta, a zatim odatle do Beča za još sat i 40 minuta.

„To je važno je za naše odnose, a povećavaće se i životni standard građana i protok robe“, istakao je Vučić.

Napomenuo je da se u Srbiji, pored pruge, grade trenutno i četiri autoputa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter