Izvor: Sputnik Srbija
03.08.2022 u 12:18
0

ZAHAROVA NIKAD BRUTALNIJA: KOSOVO JE TERITORIJA „CRNE“ TRANSPLANTOLOGIJE: Ljudima su vadili i prodavali organe na Zapadu!

Portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova nazvala je Kosovo i Metohiju poligonom za rad „crnih“ transplantologa tokom oružanog sukoba u regionu.

„Kosovo je teritorija ‘crne’ transplantologije. To je oblast gde su ljude žive secirali i vadili im unutrašnje organe radi prodaje onim ljudima koji su, bezuslovno i bez namere da klevećem, to je tačno tako, na Zapadu stajali u redovima čekajući na operaciju presađivanja organa. Oni su te organe počeli da dobijaju onda kada se Kosovo pretvorilo u strašnu crnu rupu, u kojoj su ljudi nestajali, koje ne samo da su ubijali, već su to činili kako bi prodavali njihove unutrašnje organe“, istakla je Zaharova u svom jutarnjem programu na radiju Sputnjik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SUOČAVANJE SA „OLUJOM“ DA BUDE PUT POMIRENJA, A NE RAZDORA! „Sve dok se ne suočimo s ratnim zločinima u “Oluji“, nemamo pravo upirati prste u druge“

Specijalni sud za Kosovo formiran je radi razmatranja teških prekograničnih zločina, ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti, počinjenih tokom 1998-2000. godine na Kosovu i Metohiji.

Povod za njegovo formiranje bio je izveštaj Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, objavljen 7. januara 2011. godine, u kom se tvrdilo da su članovi Oslobodilačke vojske Kosova, krajem 1990. početkom 2000. godine bili umešani u ozbiljne zločine, kao što su trgovina narkoticima, kidnapovanje i ubistva ljudi, trgovina ljudskim organima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter