Izvor: Tanjug
01.08.2022 u 20:32
0

Administrativni prelaz Jarinje ponovo je počeo sa radom, sedam sati nakon što su uklonjene barikade sa puta, na Merdaru saobraćaj funkcioniše normalno!

Više od sedam sati nakon što su uklonjene barikade sa puta kod mesta Gornje Jarinje, administrativni prelaz Jarinje ponovo je počeo sa radom večeras nešto posle 19.40.

Pripadnici kosovske policije su dobili odobrenje iz Prištine, na koje se čekalo, kako bi se normalizovao saobraćaj na Jarinju, javlja Tanjugov izveštač.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pretpostavlja se da isto važi i za administrativni prelaz Brnjak.

Tako se 26 sati nakon što su dva prelaza u nedelju posle podne blokirana, saobraćaj polako normalizuje.

NOVA PROVOKACIJA SRBA NA KIM Grupa Albanaca mašući zastavama terorističke UČK i uz zvuke sirena provozala kroz mešovito srpsko naselje Vrbovac!

Prvi su punkt Jarinje prešli kamioni koji su bili najuporniji u čekanju.

Od uklanjanja barikada, tokom dana, na Jarinju su se formirale kolone automobila u više navrata, ali su putnici polako odustajali od čekanja, kako se ono “otezalo”

Na Merdaru saobraćaj funkcioniše normalno, ali se svima sa srpskim ličnim kartama izdaju propratni papiri, javlja RTS.

Prethodno je portparol kosovske policije za severni region Branislav Radović rekao za Radio slobodnu Evropu da su sve barikade na severu Kosova i Metohije uklonjene.

Vlada privremenih prištinskih institucija saopštila je noćas da će odložiti primenu mere o dokumentima i tablicama do 1. septembra, ako budu uklonjene barikade postavljene na administrativnim prelazima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter