Izvor: HappyBSC
14.11.2021 u 14:15
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ako nemaš neprijatelja, mali je je posao koji si uradio(FOTO)

Aleksandar Vučić je razgovarao sa polaznicima Škole za mlade lidere nekadašnjeg predsednika Đorđa Ivanova. Tim povodom se oglasio na instagram profilu: 

-Bilo mi je zadovoljstvo da razgovaram sa talentovanim i ambicioznim polaznicima Škole za mlade lidere nekadašnjeg predsednika Đorđa Ivanova. Podelio sam s njima svoja politička i državnička iskustva u odgovoru na različite izazove današnjice, poput borbe sa pandemijom, kao i svoje viđenje budućnosti našeg regiona. Moja poruka njima je da sanjaju velike snove i imaju velike planove i da se ne osvrću na dežurne kritičare. Jer, kako je govorila Margaret Tačer, citirajući škotskog autora Charles Mackay „ako nemaš neprijatelja, mali je posao koji si uradio“.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ PODRŽAO MANIFESTACIJU „SMEDEREVSKA JESEN“

PROČITAJTE JOŠ: IVICA DAČIĆ SE OGLASIO POVODOM RUŠENJA MURALA RATKU MLADIĆU: Ovo je politizacija teme

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter